DUYURU : Sitemiz ile herhangi bir sorun şikayet&reklam vermek için doctor.cmptr@gmail.com adresine mail atınız.

22 Nisan 2012 Pazar

Twitter Hesabınız İçin 3 Temizlik Aracı


Twitter hesabı olanlar için temizlik araçları. Takipçilerini süzgeçten geçirmek ve temizlemek için zahmetlere katlanmanıza gerek yok. Twitter temizlik araçları ile bu işlemi kısa zamanda kolay yoldan yapabilirsiniz. Gereksiz takipçilerinizi,
sizi takip etmeyenleri, spam
atanları, profil resmi olmayanları, gün içerisinde kendinden bi haber olanları listenizden silin ve twitterı daha verimli kullanın.

ManageFlitter 


Twitter üzerinde takip ettiğiniz (following) kişilerden sizi geri takip etmeyenleri (followers); profil resmi olmayanlar, hesabı pasif olanlar, konuşkan olanlar ve sessiz takılanlar şeklinde gruplandırarak, aralarından artık takip etmek istemediklerinizi tek tıkla silerek kurtulmanızı sağlayan çok pratik bir Twitter yan uygulamasıdır.Marifet, Twitter üzerinde çok profil takip etmek değil. Hatta çok takip edilmek te değil! Özellikle Türk Twitter kullanıcılarının tam manasıyla bu Twitter denen zamazingonun ne menem bir atraksiyon olduğunu tam kavrayabildiğini iddia edemiyoruz.

Twerpscan


Twitter hesabınızdaki gereksiz iletilerden, istenmeyen takipçilerden kurtulmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Twerp Scan size, takip ettikleriniz ve sizi takip edenleri seçme imkanı sunmakta.Bu hizmet size listeler sunarak, listelerin içeriğine kullanıcıların son tweet tarihleri, takipçi sayıları, takip sayıları gibi bilgilerini dahil etmekte.Siz de bu bilgilerden yola çıkarak onları dilerseniz, takip listenizden çıkartabiliyor, dilerseniz de engelleyebiliyorsunuz.

Tweepi

Tweepi oldukça kullanışlı bir servis, çünkü sizin takip edipte, sizi takip etmeyenleri veya tam tersi durumları listeleyebilmekte ve bu türden kullanıcıları toplu bir şekilde seçip silmenize imkan vermekte.Üstelik kullanıcıları aktiflik durumlarına göre listeleyebilmekte.


Kaynak:Semiyun.com

1 yorum: