DUYURU : Sitemiz ile herhangi bir sorun şikayet&reklam vermek için doctor.cmptr@gmail.com adresine mail atınız.

24 Aralık 2012 Pazartesi

Facebook'ta Durum Güncellemelerimi Başkalarına Nasıl Beğendiririm?


Facebook yıllardır en popüler sosyal ağ olma özelliğini koruyor. Aile ve arkadaşlarla haberleşmenin eğlenceli yolu olan Facebook’da, kişiler, durum güncellemelerinin beğeni oranına son derece önem veriyorlar. Durum güncellemesine çok sayıda beğeni alabilmenin hilesiz yolu, herkesin dikkatini çekebilecek konularda durum güncellemeleri yazabilmekten geçiyor. Örnek vermek gerekirse; tarihteki ünlü kişilerin söylemiş olduğu anlamlı sözler beğeni alanlar listesinin ilk sıralarında yer alıyor. Kişileri gülümsetecek, esprili durum güncellemeleri de yine çok beğenilenler arasında bulunuyor. Gündemde olan konularla alakalı yorumlar da oldukça ilgi görüyor.
Kullanıcıların, beğeniye önem veriyor olmaları, bunu sağlayacak uygulamaların da hazırlanmasına sebep oluyor. Örnek olarak; “Beğeni arttırma” adı altında kurulan sayfa, kişilere bunu sağlıyor. Uygulamayı kullanmak için, yöneticinin paneline üye olmak ve sayfayı beğenmek gerekiyor. Ardından, kişinin, profilinde gizlilik ayarlarına girerek, herkese açık seçeneğini seçmesi gerekiyor. Aboneliklerin de herkese açık hale getirilmesi gerekiyor mutlaka.
Son olarak, beğenisini arttırmak istenen durum güncellemedi hangisi ise, linki kopyalanarak, uygulamanın sayfasında gereken yere yapıştırılmalıdır. Ardından beğendir butonuna tıklamak yeterli oluyor. Paylaşımların gerçekten okunup beğenilmesi elbette daha önemlidir. Ancak, yine de çok beğeni almak isteyen kullanıcılar için bu gibi çözümler de mevcuttur.
Durum beğendirme uygulamalarından yararlanmak için KONUMUZ u inceleyebilirsiniz...

0 yorum:

Yorum Gönder