DUYURU : Sitemiz ile herhangi bir sorun şikayet&reklam vermek için doctor.cmptr@gmail.com adresine mail atınız.

24 Nisan 2013 Çarşamba

yabancı dizi izle


İnternet ‘ in gelişimi bir çok alanda da yeniliklere sebep oldu.Artık yabancı dizi izle lerde online olarak izleyebiliyoruz.Bu dizilerden Carter Bays ve Craig Thomas’ın yarattıkları “How I Met Your Mother izle” konu olarak, romantik başrol Theodore -Ted- Mosby’nin (Bob Saget) hayatının aşkı -eşiyle- tanışma hikayesini flashbacklerle anlatan bir sit-com. 2030 yılında evli, iki çocuk babası Ted çocuklarını karşısına alıyor (David Henrie, Lyndsy Fonseca) ve hikayesini anlatmaya başlıyor.
2005′te 27 yaşındaki mimar Ted (Josh Radnor), arkadaş grubuyla kendisine küçük bir dünya yaratmış bir genç. Arkadaş grubu; en iyi arkadaşı, hukuk öğrencisi Marshall (Jason Segel), Marshall’ın dokuz yıldır birlikte olduğu anaokulu öğretmeni Lily (Alyson Hannigan) ve absürt bir kişiliğe sahip olan takım elbisesiz nefes almayan, hiperseksüel Barney Stinson (Neil Patrick Harris).
Bir diğer meşhur yabancı dizide  Game of thrones izle dizisidir. konusu : Lannister ailesi, Stark ailesi ve Targaryenler… Taht oyunları tüm cazibesi ve tehlikesi ile devam ediyor. Daenerys Targaryen’in tekrar kavuştuğu ejderhaları bu taht oyunlarına yeni bir boyut kazndırmış durumda. Savunmasız ve abisi tarafından barbar bir krala satılmış halde iken, zorlu yollardan geçerek ejderhalarına, paraya ve askerlere kavuşan Daenerys Targaryen, hakkı olan tahtı almaya geliyor. Stark hanesi güvendikleri ve yanlarında yetiştirdikleri biri tarafından yağmalanan, yakıp yıkılan hanesini görüyor. Lannisterlar, Joffrey Baratheon’un sahip olduğu tahtı kaybetmemesi için herkese meydan okumaya kararlı. Joffrey Baratheon, zalim çocuk kral Sansa Stark’a işkence etmeye devam ediyor. Arya Stark ise en tehlikeli Lannister’ın yanında gizlenmekten vazgeçerek ailesinin yanına gitmeye çalışıyor. Taht oyunları adı ile ülkemizde de gösterilen ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan 2011 yapımı dizinin yeni sezonunun ilk bölümü olan, eklenmiştir.

0 yorum:

Yorum Gönder